Eurogamer.dk

Få makaber figur med når du køber Dead Island: Riptide Zombie Bait Edition

Du kan komme til at eje din helt egen zombie-torso

Deep Silver, udvikleren bag Dead Island: Riptide, har annonceret at der til deres særudgaven af Dead Island: Riptide kommer til at medfølge en skulptur af en kvindelig zombies torso, hvor hovedet og armene er hugget af.

Det må siges at være en af de mest upassende og makabre stykker ekstraudstyr der længe er blevet uddelt sammen med et spil.

Man ser ofte at der medfølger små figurer eller andet sjovt til de specielle udgaver af spil, som fx Assassin's Creed 3 hvor man fik en bog og en medalje foruden nogle ekstra ting inde i spillet.

Men det er dog sjældent at man ser noget så upassende som det 31 cm høje, letpåklædte zombie-torso Deep Silver har annonceret.

bikini

Figuren har vagt så meget oprør på diverse hjemmesider at Deep Silver nu har været ude på Twitter med en officiel undskyldning.

"Vi beklager meget hvis vi har fornærmet nogen med Dead Island Riptide 'Zombie Bait Edition', den Collector's Edition vi har annonceret til Europa og Australien. Ligesom mange andre spilfirmaer har Deep Silver mange kontorer i forskellige lande, hvilket er grundet til at der af og til er forskellige versioner af Collector's Edition til Amerika, Europa, Australien og Asien," skriver de.

"Vi fortryder vores beslutning [om at inkludere den førnævnte figur]. Vi tager imod feedback fra Dead Island fans løbende, og fra gamere verden over, og tager det med til møde med hele Deep Silvers internationale hold i dag. Indtil til videre vil vi gerne gentage over for fans og industrien hvor kede af det vi er, og at vi vil gøre hvad vi kan for at sikre at dette aldrig sker igen."

Ud fra den besked er det sandsynligt at selve figuren aldrig kommer på markedet, men der er endnu ikke givet officiel besked om hvorvidt den bliver droppet inden spillets udgivelse den 26. april.

Kommentarer (5)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...