Eurogamer.dk

De 3 fedeste gadgets i computerspil

Legetøj på højt plan

Vi her sorteret og vurderet diverse fede gadgets i computerspil, og er kommet frem til 3 af de absolut fedeste.

Inden i får listen, får i lige forklaringen bag vurderingerne. Vi har undladt ting som ikke er af "bærbar" størrelse. Fx er Nanodragten fra Crysis ikke nr. 1 fordi det virker søgt at kalde den for en gadget. Den er lidt i sin egen kategori.

Derudover har vi undladt gadgets som ikke har en aktiv funktion i spillet. Fx Pip-Boy fra Fallout spillene. Den fungerer i realiteten bare som en form for menu, så selv om det da kunne være fedt at have en i virkeligheden kommer den ikke med på listen.

Når det er sagt får i her vores top 3 fedeste gadgets i computerspil.

På tredjepladsen har vi Morph-o-Ray fra Ratchet and Clank.

Morph-o-Ray er resultatet af et mislykket forsøg på at skabe et disintegrationsgevær. I stedet for at pulverisere dine fjender laver geværet dem om til en kylling. Den er på listen på grund af den enorme underholdningsværdi den har haft i spillet. Når man får den, og ser den regnebuestråle der forvandler robotterne til kyllinger kan man ikke undgå at grine.

Det kunne muligvis være knap så spændende at have en i virkeligheden - på trods af at den nok kunne bruges til at fodre alle de sultne mennesker omkring i verden - men den fortjener mindst en tredjeplads på vores liste.

Se den i aktion i følgende video.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...