Eurogamer.dk

Microsoft bekræfter PLAY - XBLA-spil til Windows 8

Windows 8 og Xbox smelter mere og mere sammen

Microsofts vision om at smelte sine forskellige platforme, dvs. Windows Phone, Xbox og Windows 8, sammen til en strømlinet tjeneste, der fungerer på tværs af hinande, tager nu sit næste skridt. Firmaet har i dag bekræftet en ny tjeneste, PLAY, der er sat i værk til at sammenkæde Xbox Live mere med Windows 8.

Tjenesten gør det muligt at spille Xbox Live Arcade-spil fra Xbox 360 på enhver Windows 8-baseret platform. Med andre ord kan du spille spillene på din pc eller tablet med Microsofts nye styresystem ombord. Et af målene er især at gøre Surface-tablet'en til en mere spilvenlig platform sammenlignet med iPad.

De gængse funktioner såsom leaderboards og multiplayer følger naturligvis med. Generelt vidner trækket om, at udviklingsplatformene til Windows 8 og Xbox 360 er blevet mere integrerede, så det fremover bliver lettere at udsende spil til samtlige platforme på én gang.

I første omgang har Microsoft åbnet for 15 titler fra Xbox Live Arcades store bibliotek:

 • Toy Soldiers
 • 4 Elements: Special Edition
 • Hydro Thunder Hurricane
 • Rocket Riot 3D
 • Reckless Racing Ultimate
 • Microsoft Solitaire Collection
 • Microsoft Mahjong
 • Microsoft Minesweeper
 • Taptiles
 • Adera
 • Pinball FX2
 • Wordament
 • Gunstringer: Dead Man Running
 • Ilomilo+
 • Skulls of the Shogun

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

 • Loader...