Eurogamer.dk

Kinect 2 værktøjer er hos spiludviklerne

Microsoft giver visse hold et forspring på den næste Xbox

Microsoft forbereder sig på sin næste Xbox-konsol og den motion-control-baserede teknologi, der sandsynligvis skal udgøre kernen af Kinect version to. Flere nøje udvalgte udviklingshold har modtaget udviklingsværktøjer, der viser de første glimt af teknologien og lader udviklerne blive inspireret.

Det viser oplysninger, som spilhjemmesiden CVG er kommet i besiddelse af. De har fingeren på pulsen hos de individuelle hold.

Alle konkrete informationer om Kinect 2 og sågar blot visionerne er dog ekstremt hemmelige, og Microsoft holder angiveligt holdene i et jerngreb for at intet skal slippe ud før det er afstemt og planlagt. De kommer først, når firmaet er parat til at vise os den næste Xbox-konsol frem for første gang.

Rygterne om den nye Kinect-teknologi, som faktisk har stået på siden 2010, fortæller dog om en ny stereo-sensor baseret på to forskellige kameraer og mikrofoner. Denne teknologi vil gøre det muligt at tegne et forholdsvist præcist 3D-billede af personen foran systemet og endda inkludere flere personer på samme tid. Kinect 2 kan også få sin egen processor til at facilitere nogle af de hårde beregninger, der er påkrævet for at køre stereo-sensoren optimalt.

Lykkes det også at optimere softewaresiden af de muligheder, kan kameraet eksempelvis registrere, om en person har en kasket på, og ligeledes hvilket mærke og eller logo, der sidder på den.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...