Eurogamer.dk

Verdens bedste Call of Duty spiller går i skjul

Jalousi er en grim ting. Især når den kommer til udtryk i DDOS angreb.

Den tidligere førende Black Ops 2 spiller, Retrominano, har været tvunget til i at nulstille sine stats for at undgå chikane.

1

Han blev udsat for DDOS angreb fra USA som gjorde at han var ude af stand til at logge på Xbox Live. Selv efter at have fået sin IP adresse ændret hos sin internet udbyder blev han hurtigt angrebet igen.

For de mindre tekniske kan man finde en definition af DDOS angreb på Xbox Live support siden - "Ved et DoS-angreb oversvømmer ("flood'er") angriberen IP-adressen til den udvalgte enhed (som regel en Xbox 360-konsol eller en computer) med eksterne, ubrugelige kommunikationsforespørgsler, så enheden ikke kan oprette forbindelse til internettet og dermed heller ikke til Xbox LIVE. Angrebet er ikke rettet mod Xbox LIVE. Det er rettet mod den udvalgte enheds IP-adresse."

Retrominano sendte følgende besked til sine venner på Xbox Live - "Jeg sender denne besked fra min PC, jeg kan kun logge på Xbox ca. 10 minutter om dagen fordi en eller anden fyr fra USA DDOS'er mig, så jeg kommer ikke til at være online."

Som en sidste udvej valgte Retrominano at nulstille sine stats, og dermed ryge tilbage til den laveste rang.

2

Han har senere kommenteret sagen på Reddit og har sagt at han ikke kun nulstillede på grund af DDOS angreb, men også på grund af alle de andre problemer som følger det at være #1 i et spil.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...