Eurogamer.dk

Trine 3 er 'sikker', men 'vil tage tid'

Frozenbyte er sikre på en fortsættelse, men ikke hvornår

Finske Frozenbyte har slået sit navn fast som en af de mest solide indie-udviklere i Skandinavien. Det skete først med Trine til pc og Playstation 3, siden med fortsættelsen Trine 2, der fik en fin entré til pc og siden andre platforme. Senest udkom det til Wii U, hvor det brugte begge skærme til at tilføje ekstra magi til spiloplevelsen.

Nu melder udvikleren, at der er konkrete planer om en fortsættelse i form af Trine 3.

Dog er det knap så konkret, hvornår det pågældende spil kan forventes at udkomme. Efter udgivelsen af Trine 2 arbejdede holdet med udvidelsespakken The Goblin Menace, der tilføjede anseeligt materiale i forhold til gængse udvidelsespakker på markedet. Det tog et helt år at udvikle denne titel, og holdet vil bruge samme tidshorisont til deres næste projekt.

Det kan såvel blive endnu en udvidelse til Trine 2 som det kan blive en egentlig fortsættelse. Vigtigst er, at det ikke føles som Trine 2.5, men som et selvstændigt spil.

- Trine-serien er helt klart vores mest succesfulde. Et tredje spil er fuldstændig sikkert, udtaler en repræsentant fra Frozenbyte.

I interviewet med GamingBolt vil holdet dog ikke sætte ord på, hvornår vi får mere sikker info at vide. Ud over arbejdet med Trine-universet er holdet også ved at udforske andre idéer, der kan danne grobund for helt nye serier.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...