Eurogamer.dk

Endnu en storudvikler går til Kickstarter

Gas Powered Games vil have fingre i én mio. dollars til nyt projekt.

Crowdsourcinghjemmesiden Kickstarter, hvor almindelige gamere kan støtte spilprojekter før de er blevet til virkelighed, har fået selskab af endnu en stor pc-udvikler. Gas Powered Games, der tidligere har stået bag Dungeon Siege og Supreme Commander, har søsat idéen om en ny RPG-RTS-hybrid ved navn 'Wildman'.

Udviklerne har i første omgang brug for 1,1 mio. amerikanske dollars og efterspørger dine bidrag på Kickstarter.

Også denne gang er det Chris Taylor, en af Gas Powered Games' grundlæggere og generelt en legende indenfor spilbranchen, der er den ledende skikkelse bag projektet. Idéen er at blande traditionelle action-RPG-elementer fra Dungeon Siege med de erfaringer fra strategispil, som holdet fik med Supreme Commander. Det handler om at bygge en stor hær og sende den i krig på forskellige War Zones. Her kan man zoome ind og gå på RPG-lignende eventyr, hvor man udvikler sine figurer og giver dem bedre færdigheder.

I første omgang skal de 1,1 mio. dollars bruges til at udvikle en grafikmotor, købe servers og skabe en selvstændig RPG-verden med både animation, lyd og stil. Kort sagt mangler der en hel del, før projektet er bare nogenlunde helstøbt.

Tidshorisonten for Wildman er dog rimelig, for allerede til februar venter Gas Powered Games at kunne udsende den første udgave til gamerne. Der er dog forbehold for forsinkelser og uforudsete omkostninger. I første omgang er der kun planlagt en pc-udgave, men udviklerne er ikke afvisende overfor Mac og Linux som andre muligheder.

Du kan se meget mere til Wildman-idéen inde på Gas Powered Games' Kickstarter-side. Det koster mindst 20 dollars at støtte projektet.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...