Eurogamer.dk

Resident Evil: Revelations Xbox 360 version dukker igen op i Achievements

Det tyder på at uhyggen spreder sig fra 3DS til de større maskiner.

En liste af Xbox 360 Achievements til Resident Evil: Revelations er blevet lækket, og tyder kraftigt på at Xbox 360 udgaven er lige på dørtrinnet.

Capcom, udgiveren bag Resident Evil spillene, har endnu ikke officielt annonceret PlayStation 3 eller Xbox 360 udgaver af Revelations, som udkom til Nintendo 3DS sidste år.

Det er interessant at bemærke at listen (fundet af X360A) har Achievements som tilsammen er værd 1000G. Normalt er det kun spil som bliver udgivet på CD - og ikke kun digitalt som Revelations egentligt er forventet til - som har 1000G. Det er dog sket tidligere med Resident Evil 4 som kun udkom digitalt i Europa og Amerika - men dog udkom på disc i Japan. Det er muligt at Capcom har noget lignende i tankerne med Revelations.

Vi hørte først til konsoludgaven af Revelations tilbage i november da der dukkede information om spillet op på en koreansk hjemmeside. Capcom var ikke interesseret i at kommentere på sagen.

Revelations er det mest traditionelle Resident Evil spil siden Resident Evil 4 - noget som mange fans har savnet i de senere spil.

En konsoludgave af Revelations ville danne en god bro mellem sidste års skuffende Resident Evil 6 og hvad de end regner med at udgive næste gang - formentligt noget til den næste generation af konsoller.

Explosive new Resident Evil: Revelations 3DS footage

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...