Eurogamer.dk

Dust 514 beta udkommer i denne måned

Køb Dust 514 Mercenary Pack for tidligere adgang.

Dust 514 betaen begynder den 22. januar 2013 har CCP Games annonceret.

Fra den dato er det muligt for enhver med en PlayStation 3 at downloade og spille skydespillet. Nyheden kommer få dage efter at CCP har slået Dust 514 sammen med deres PC MMO Eve Online på Tranquility serveren.

"Udgivelsen af Dust 514 beta er endnu et skridt mod vores langsigtede mål for CCP og Eve," sagde chefen for CCP, Hilmar Veigar Pétursson.

"Men dette er bare begyndelsen. Ligesom vi har gjort med Eve online kommer vi i de næste uger og år til at konstant forbedre og tilføje til Dust 514 oplevelsen, samt tilføje en bedre integration mellem de 2 spil og deres fællesskaber."

I mellemtiden har CCP bekræftet at dem som er med i den lukkede beta ikke får deres karakterer slettet fra nu af.

Dem som ikke er med i den lukkede beta kan komme ind før den 22. ved at købe Dust 514 Mercenary Pack i PlayStation Store. Desuden får alle som spiller en kamp før den 22. januar 100.000 Skill Points som de kan bruge i den åbne beta.

DUST 514 - Trailer [E3 2011]

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...