Eurogamer.dk

Blizzard forklarer hvordan dueller fungerer i Diablo 3

Op til 4 spillere, alle mod alle.

Den længe ventet mulighed for at duellere kommer til Diablo 3 i deres opdatering til version 1.0.7, og Blizzard har afsløret detaljer om hvordan det fungerer.

For at kæmpe med en anden spiller skal man tale med Nek the Brawler i kroen i New Tristram. Han tager så dig og din gruppe med til The Scorched Chapel, en ny zone beregnet til PvP kampe. Zonen består af 4 områder: en kirke, en kirkegård, en flod og en sø.

Indtil videre kan det kun lade sig gøre at duellere alle mod alle, op til fire spillere. Man kan altså duellere en mod en, eller op til 4 i en alle mod alle kamp.

"Vores hensigt er at give spillere et sikkert sted at kæmpe mod hinanden, uden at det kan lade sig gøre at chikanere andre som man kunne i Diablo 2," fortæller Wyatt Cheng fra Blizzard på Battle.net.

"Spillet tæller ikke hvor mange man har besejret og der er ikke nogen mål. Vi ville have at det skulle være nemt og ligetil at duellere, så vi lavede et minimalistisk system - vi ved at selv uden belønninger og opgaver er der spiller som gerne bare vil tæve hinanden."

Nogle kampe kan måske blive lidt ensidige, og vi forventer ikke at det nødvendigvis bliver balanceret. Men det er ok, fordi dueller i Diablo 3 handler mere om at sparke røv uden at skulle holde sig tilbage, og det opnår vi med vores design af det."

Hvis man dør i duel-zonen bliver man genoplivet derinde. Desuden kan Hardcore karakterer også være med uden at dø permanent. Man behøver heller ikke bekymre sig om at ens ting går i stykker - de mister ikke holdbarhed når man dør i duel-zonen. Når du har fået nok tager du simpelthen en portal tilbage til byen.

Opdateringen kommer til Public Test Realm meget snart.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...