Eurogamer.dk

Gratis DLC til Far Cry 3 den 15. januar

Men kun til Playstation 3.

Har du Far Cry 3 til enten pc eller Xbox 360 må du se måbende til, mens alle dine venner med PS3-udgaven snart får en gratis og eksklusiv DLC-udvidelse til spillet. Det sker den 15. januar. Sammen med Sony har Ubisoft nemlig meddelt, at 'High Tides'-pakken udgives til PS3-konsollen på denne dato.

Vi har kendt til udvidelsen siden december måned, hvor den blev offentliggjort som et ekstra incitament til at købe Far Cry 3 til Sonys platform.

'High Tides' har fokus på co-op-gameplay og byder på to nye kapitler ved navn Jailbreak og Redemption. Ubisoft beskriver missionerne som selve afslutningen på hovedspillets co-op-kampagne, hvor der i forvejen er seks udfordringer at slås med. De nye opgaver bliver meget sværere, men til gengæld indeholder de en afslutning på de strandede festabers ret atypiske måde at holde en eksotisk ferie.

Udviklerne vil selvfølgelig ikke afsløre hele handlingen i 'High Tides', men det bliver beskrevet som de sidste timer på øen, hvor alle de kendte figurer fra Far Cry 3 forsøger at slippe væk fra den piratbefængte ø.

Er du endnu ikke hoppet med på Far Cry 3's fortryllende gameplay, så læs Eurogamer.dks anmeldelse af spillet. Det er blandt år 2012's absolut bedste udgivelser.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...