Eurogamer.dk

Alien Breed genopstår

Team17 laver en ny udgave af det gamle 90'er-spil.

Lidt over 20 år efter spillets oprindelige premiere er Team17 snart klar med endnu et remake af skydespillet Alien Breed fra 1991. Det er kommet frem gennem en officiel meddelelse fra udviklerne, som hermed melder spillet klar mindre end en måned før det udkommer.

Udgivelsen finder sted til Playstation 3 og Playstation Vita som en digital udgivelse, der kun kan købes på Playstation Store.

Dømt ud fra de første beskrivelser bliver der tale om en opdateret udgave af det oprindelige spil, og du kan selv vælge, om du vil spille med nymodens, opdateret grafik eller bibeholde det gamle 16-bit-look fra Amiga- og DOS-dagene. På gameplayfronten er der dog klare forbedringer i form af både lokalt og online multiplayer, der fungerer til begge versioner af spillet.

Alien Breed er i forvejen ude til iOS, og der er også planer om en Android-udgave af spillet på et ubestemt tidspunkt.

Det oprindelige spil udkom tilbage i 1991 og låner ikke så lidt fra Ridley Scotts og James Camerons Alien-film. Det er et skydespil, hvor du skal gennemtrevle en rumbase og overleve talrige rumvæseners blodtørst. Dine våben kommer fra rumbasens computere, hvis du formår at skaffe penge undervejs i din kamp for overlevelse.

Dengang som nu er spillet udviklet af engelske Team17, som du sandsynligvis også kender fra Worms-spillene.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...