Eurogamer.dk

Flippermaskinen nægter at dø

Glem debatten om konsollernes fremtid, der er flippermaskiner til hjemmet.

Det meget mekaniske spil med den ikoniske stålkugle nægter tilsyneladende at dø. Flipperspillet lever selvfølgelig et ganske godt nicheliv i den virtuelle verden blandt andet i form af de meget roste titler fra Zen Pinball. Men det såkaldte real life-modstykke gik den sikre vej mod de evige arkade-jagtmarker i starten af 90'erne, og man skal virkelig lede længe efter en vaskeægte flippermaskine i år 2013.

Der findes dog stadig én a-klasse producent af flippermaskiner, Stern Pinball, og på CES-messen i Las Vegas annoncerede CEO Gary Stern, at firmaet er på vej med helt nye maskiner til privat brug i hjemmet.

Der er allerede en Transformers-maskine på markedet i USA og inden længe kommer der også et maskine med The Avengers som tema. Selvom prisen er halveret i forhold til arkadehals-udgaverne, så skal man dog stadig regne med lidt af et greb i lommen. Prisen lyder på 2500 $.

Stern Pinballs The Avengers kan nu komme helt hjem til dig og larme så meget, at du får stuen for dig selv

Både størrelse og vægt er reduceret i forhold til arkade-modstykkerne, men spillefladen skulle have samme størrelse. Maskinerne har også usb-indgang, så det er muligt at tilpasse og opgradere spillet senere.

I modsætning til videospil, hvor de eneste bevægelige dele er virtuelle, så kan man godt have en vis bekymring for hyppige nedbrud i en maskine, hvor alt får tæv af en aggressiv stålkugle, men Gary Stern forsikrer i et interview med Engadget om, at der ikke burde være mere behov for vedligehold end på et fjernsyn.

Nå ja, og så kom han med dette lille guldkorn. »Det er ikke et stykke legetøj, det er the real deal«

Så det er altså ikke bare legetøjs-legetøj.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...