Eurogamer.dk

Australien får deres første R18+ spil.

Men de må vente længere på at få et godt R18+ spil.

Australiens første R18+ spil bliver Ninja Gaiden: Razor's Edge til Wii U.

Det er et vendepunkt for landet, som indtil den 1. januar 2013 ikke har tilladt spil som var beregnet til voksne.

"Det er fantastisk at australske voksne endelig har adgang til computerspil som er lavet specifikt til voksne, efter at have arbejdet i 10 år med regeringen, familier, firmaer og det bredere fællesskab om at få introduceret en R18+ katagori," fortæller Ron Curry, chef for Interactive Games & Entertainment Association.

Det e bare en skam at deres første R18+ spil ikke er et bedre spil. Ifølge vores engelske søstersite, Eurogamer.net's anmeldelse er spillet ikke specielt imponerende, på trods af at være bedre end Ninja Gaiden 3.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...