Eurogamer.dk

Sony: Konsolbranchen fortsætter, som den er

De populære tablets vil stadig efterlade plads til PS4 og Vita.

Der er pres på den hæderkronede japanske elektronikgigant, Sony, der har mærket konkurrencen fra Microsofts Xbox og Samsungs fjernsyn i en sådan grad, at deres økonomiske situation er grel og kreditværdigheden bedømt til junk.

Men til trods for de svære udsigter, så ser Sonys øverste chef, Kaz Hirai, fortsat optimistisk på Sonys fremtid i konsolbranchen. I et nyt interview med The Verge fortæller han, at der i fremtiden fortsat vil være et marked for Playstation både i stort og lille format. Derfor vil Sony stadig investere kraftigt i at have en plads i de næste mange, mange år.

- Baseret på det feedback vi får fra forbrugerne, så er der stadig en meget stor del af videospilsmarkedet, der søger medrivende oplevelser på et spilspecifikt medie frem for mere casual spiloplevelser på smartphones, udtaler Kaz Hirai.

Også Playstation Vita, som kæmper mod Nintendo 3DS, iPhone og Android, vil have et marked at kæmpe om.

- Der er også et marked for den. Igen handler det om, at der vil være efterspørgsel efter bedre kontrol med knapper og styrepinde for at skabe intuitiv og banebrydende gameplay, forsikrer han.

I løbet af sine 11 måneder på markedet er der solgt 2,2 mio. Playstation Vita, mens Sony har ekspederet 70 mio. Playstation 3-maskiner siden 2006.

Rygterne om den næste Playstation dukker stadig op med jævne mellemrum, og de fortæller både om udgivelser til jul og til foråret 2014.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...