Eurogamer.dk

Free-to-play superhelte-MMO kan koste 1.150 kroner

Marvel Heroes lægger ud med superpakker til alle, der vil være med fra starten.

Free-to-play-modellen, hvor du kan spille helt gratis og få kontante fordele ved at betale småbeløb hen ad vejen, er efterhånden blevet standarden indenfor rollespilsgenren med den stadig større konkurrence, der er bragt til torvs de seneste år.

Et af de næste store onlinerollespil, Marvel Heroes, der udkommer til foråret, har åbnet op for detaljerne om sine mikrotransaktioner og måder at blive finansieret på. Er du en af de helt hardcore superheltefans, der ønsker at få adgang til det bedste gear og de sejeste superhelte fra starten af, skal du faktisk slippe hele 1.150 kroner for at være med.

Det fremgår af spillets hjemmeside, der er blevet opdateret med nogle af de første pakkeløsninger. De såkaldte 'Founders Packs' er henvendt til alle, der har set frem til Marvel Heroes og har tænkt sig at være med fra starten af. For dem er der udsigt til en uges forspring og et permanent XP-boost i forhold til almindelige dødelige.

Derudover kan du få adgang til alle superhelte og deres kostumer samt virtuelle kontanter, som du senere kan opgradere din figur med.

Du behøver dog ikke smide 1150 kr. for at være med. Gazillion Entertainment, der har udviklet spillet, understreger på det kraftigste, at man kan få alle de inkluderede kostumer og superhelte ved at spille Marvel Heroes nok - og gratis. Der er også meget billigere løsninger, bl.a. en Starter Pack til 115 kroner med én Marvel-superhelt, to kostumer og to dages tyvstart.

Marvel Heroes bygger på det kendte superheltefirmas figurer i en kraftigt Diablo-inspireret MMO-oplevelse. Stort set alle populære Marvel-figurer såsom Thor, Iron Man, Spider-Man og Captain America er ombord. Se med i en af de første videoer fra Marvel Heroes.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...