Eurogamer.dk

Wii U får Virtual Console

Prøv de gamle klassikere på Wii U GamePad.

Nintendo arbejder i smug på en ny udgave af Wii-konsollens Virtual Console til den nuværende Wii U. Idéen er stadig, at man kan downloade og spille gamle spilklassikere fra 80'ernes og 90'ernes konsoller på den nye konsol. Ud over at spille spillene på fjernsynet bliver det også muligt at spille dem på Wii U GamePad'et, hvad enten det bliver gamle NES- eller Nintendo 64-titler.

Det fortæller en repræsentant fra Nintendo America til Kotaku.

- Det går planmæssigt fremad med udviklingen af Virtual Console til Wii U, og vi forventer, at man kan spille sine spil på Wii U GamePad uden om fjernsynet, udtaler vedkommende.

I udtalelserne er det dog ikke gjort klart, hvornår den nye Wii U Virtual Console kan forventes at få premiere.

I øjeblikket er det stadig muligt at bruge Wii'ens Virtual Console på sin Wii U, men det kræver, at man går ind i en selvstændig del af styresystemet. Her er det desværre ikke muligt at bruge GamePad'et til at spille de spil, man har købt.

Den oprindelige Wii Virtual Console fik premiere sammen med Wii i 2006. Her kunne man købe gamle spil over internettet, downloade dem til Wii og spille dem med enten Wii-controlleren eller en separat Classic Controller. Blandt de knap 400 udgivelser er titler til bl.a. NES, Super Nintendo, Nintendo 64, Sega MegaDrive og TurboGrafX.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...