Eurogamer.dk

Flere detaljer om Call of Duty: Black Ops 2 Revolution DLC

Oplev zombie mode fra den anden side.

Call of Duty: Black Ops 2 DLC pakken Revolution lader dig spil som zombie for første gang nogensinde i seriens historie.

I Revolution er der en ny Game Mode, som kaldes Turned, hvori en spiller skal forsøge at overleve et angreb fra zombier som andre spillere styrer. Hvis man så er den zombie der dræber den levende spiller får man selv lov til at være den levende person. Spilleren med flest point til sidst har så vundet runden.

Udover dette tilføjer Revolution DLC pakken fire nye multiplayer baner og en ny co-op bane til zombie mode som foregår i en række kollapsede skyskrabere i resterne af en kinesisk by. Desuden får man også Peacekeeper SMG, et nyt våben - hvilket er første gang der er blevet tilføjet et våben igennem en Black Ops DLC udvidelse.

Som forventet kommer udvidelsen først til Xbox Live, den 29. januar, til en pris af 1200 Microsoft Points. Senere følger den til de andre platforme. Man kan købe udvidelsen for sig selv, eller som en del af Season Pass.

Se Treyarchs præsentation af udvidelsen nedenfor.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...