Eurogamer.dk

Steam Box bekræftet, første hardware vist frem

Valve og firmaet Xi3 har den første prototype klar.

Spekulationerne og rygterne om en ny hybrid mellem pc og konsol, der tilmed havde Valves distributionstjeneste Steam indbygget, har været på tale i længere tid, og har været tiltagende igennem de sidste par dage.

Nu er det så en realitet, at Valve er gået sammen med flere firmaer om at udvikle Steam Box-systemet som en form for mini-pc til stuen. I første omgang har udvikleren vist resultatet frem af et samarbejde med pc-firmaet Xi3. De har udviklet en prototype af Steam Box kaldet Piston, som udvikles med Linux og Steam-platformen indbygget med særlig vægt på Big Picture-delen.

- Dette nye produkt vil gøre det muligt for brugerne at få en HD-oplevelse og fantastiske spiloplevelser. Resultatet er et nyt system, hvor der er adgang til tusindvis af spil i et integreret system, som langt overgår hvad de nuværende spilkonsoller kan, skriver Jason Sullivan fra Xi3.

Indtil videre er Piston kun en prototype, men den vil indeholde 1 TB data og have modulbaserede enheder, så brugerne let kan smække ny processor og RAM i maskinen. Man ser også, at der både er ethernetport, optisk lyd, fire USB 3.0-porte, to Mini Display porte og en HDMI-adgang.

Da det fortsat er en prototype, vides det ikke om maskinen udkommer i år eller først i løbet af år 2014. Men CES-messen, hvor Piston netop er vist frem, er ikke afsluttet endnu, og måske siver detaljerne fra fremvisningerne bag de lukkede døre snart ud til os alle.

Læs meget mere om Steam Box i Eurogamer.dks hidtidigedækning.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...