Eurogamer.dk

Far hyrede "lejemordere" for at stoppe sin søn fra at spille

Genial plan, eller grov chikane?

En kinesisk far var så træt af at hans søn konstant spillede computer at han hyrede folk til at dræbe sønnen inde i spillet, ifølge kotaku.

Ideén var at sønnen skulle blive træt af at spille fordi han hele tiden blev dræbt.

Den 23-årige søn, Xiao Feng, brugte eftersigende alt sin tid på at spille. Ifølge faderen fik sønnen dårlige karakter i skolen, og havde været arbejdsløs længe. Han havde ikke engang kunnet holde til at arbejde 3 måneder hos et software firma.

Derfor valgte faderen at finde og hyre "lejemordere" som skulle forfølge og dræbe hans søn inde i spillet. Hvor og hvordan han præcis fandt dem er usikkert, men planen virkede - i hvert fald til dels.

Xiao Feng blev frustreret over at dø hele tiden, men valgte at tage kampen op med sin far. "Jeg kan spille, eller jeg kan lade være med at spille, jeg er ligeglad," sagde Xiao Feng. "Men jeg har ikke tænkt mig at tage et hvilket som helst job - jeg vil tage mig tid til at finde et job som passer mig."

Det er uvist om faderen har droppet lejemorderne igen, eller om han stadig chikanerer sin søn. I Kina bliver afhængighed af computerspil betragtet som et meget reelt problem, og der tages mange forskellige midler i brug for at kurere det, så i det mindste har faderen ikke fået sønnen sendt til elektrochok terapi for at få ham kureret.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...