Eurogamer.dk

Femmes fatales i computerspil

Stærke kvinder der kan tage hvad de vil ha'.

Er det for tidligt på året til at gå i badedragt?

Stærke kvinder er populære i mange medier. Kvinder, der ved, hvad de vil have og forstår at tage det. Det er også et koncept, vi kender til i computerspil. I de seneste år har kvinder fået mere fremtrædende roller i computerspil. Det er ikke længere sådan, at deres eneste rolle er som prinsessen, der gang på gang skal reddes. De slår igen, og de slår hårdt.

Dagens første stærke kvinde er Bayonetta, heksen som er på jagt efter "Eyes of the World" - og hun forstår at sparke røv. Selvfølgeligt iført tætsiddende læder (eller latex?) dragt og tilhørende høje hæle.

Se starten af spillet her - hvis du ikke er tålmodig nok kan du hoppe frem til 6 min 11 sek. inde hvor der for alvor kommer fart i tingene.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...