Eurogamer.dk

De sejeste antihelte

Disse gutter dræber alt som står mellem dem og deres mål.

Jeg strækker altid ud efter en lang dags nedslagtninger.

Det kan godt blive lidt kedeligt at være en standard helt. Man skal altid gøre det som er moralsk rigtigt, man må aldrig gå på kompromis og det ender tit med at gøre tingene sværere for en selv. Hvor tit har man ikke lige tænkt at Batman ville have det meget nemmere hvis han nu bare dræbte sine fjender? Slå dem ihjel, så har de ingen chance for at vende tilbage.

Derfor kan det være yderst tilfredstillende at få lov til at være antihelten. Bare mose alt som står i vejen for ens mål. Være en kold, kalkulerende type, en der vil gøre hvad som helst for at opnå sit mål.

Som fx. Agent 47 fra Hitman spillene. Han gør jo bare sit job. Han dræber dem han er blevet hyret til - og han lader intet stå i vejen. Lige meget hvor brutalt det kan virke, eller hvor mange andre der skal dø for at opnå det.

Se det for dig selv i den følgende video:

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...