Eurogamer.dk

WipEout-fortsættelser er 'usandsynligt'

Sådan melder tidligere udvikler.

Sandsynligheden for, at vi ser en fortsættelse til enten WipEout HD til PS3 eller WipEout 2048 til Playstation Vita er desværre meget, meget lille. I stedet er det mest sandsynligt, at serien er gået med i graven i forbindelse med nedlukningen af Sony Liverpool sidste sommer.

Det fortæller en tidligere udvikler i et interview med spilhjemmesiden VG247.

Her fortæller Nick Burscombe, der har været med helt siden Sony Liverpool hed Psygnosis, at der var planer om et helt nyt kapitel til den næste Playstation-konsol. Faktisk var det også meningen, at holdet ville udgive en særlig version af WipEout til iPhone og iPad for at få lidt ekstra penge i kassen, så interessen for serien atter kunne blomstre.

Disse planer blev dog skudt i stykker, da Sony valgte at lukke sit Liverpool-hold og smide projekterne i skuffen.

- Sony er ret hemmelighedsfulde omkring deres planer, men jeg tror helt ærligt ikke, at der kommer et nyt WipEout. Jeg håber kun, at det sker. Jeg ville gerne se Sony eksperimentere med serien på andre platforme. Hvis jeg fik chancen, ville jeg gerne overføre det til iOS, udtaler Burscombe.

Holdet havde eksempelvis tænkt, at det næste WipEout til PS3 eller PS4 kunne være et gratis spil, hvor brugerne betalte for ekstra baner, ekstra køretøjer og ekstra fordele. Det ville gøre det muligt at udbrede WipEout til en helt ny generation og samtidig tjene gode penge, uden at spillet druknede i mængden af racerspil.

Det sidste WipEout til en større Playstation-konsol var WipEout HD fra 2008, mens den håndholdte Vita fik glæde af WipEout 2048 i februar 2012.

SCE Studio Liverpool, som Psygnosis helt præcist blev omdøbt til, blev lukket i august 2012.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...