Eurogamer.dk

500 mio. mennesker bruger App Store

Apple runder nye milepæle for iOS's App Store.

I sig selv var det imponerende, da Apple trådte frem i marts måned sidste år og erklærede, at der nu var solgt 25 mia. stykker software i App Store til firmaets tre mobile produkter, iPhone, iPad og iPod. Men nu melder det populære firma, at der er rundet helt nye milepæl ikke engang tolv måneder efter selv samme annoncering.

Apple skriver i dag, at App Store har rundet 500 mio. aktive konti og at der i alt er solgt 40 mia. spil og programmer til firmaets mange enheder. Julesalget i december måned har været en medvirkende årsag til den store stigning, for her blev der sendt to mia. downloads afsted.

Nyheden kommer fra Mobile Entertainment.

Udvalget i den digitale butik indbyder også til talrige downloads, for den seneste optælling fra Apple lyder på 775.000 apps, når man lægger tallene for iPhone, iPad og iPod Touch sammen. Firmaerne bag de mange spil og programmer har i tidens løb omsat for 40 mia. danske kroner på baggrund af brugernes interesse.

- Det har været et fantastisk år for hele iOS' udviklerfællesskab. De har tjent over syv mia. amerikanske dollars i App Store, og vi fortsætter med at investere i ny teknologi, så det digitale økosystem fortsat giver de mest nyskabende applikationer i verden, udtaler Eddy Cue, der er en af ledende skikkelser i Apples internet og service-tjeneste.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...