Eurogamer.dk

Verdens sværeste spil: Peter Plys' Baseball

Japanske børn forventes åbenbart at have meget skarpe reflekser.

Du er en tøsedreng, hvis du syntes Dark Souls var svært. Eller Battletoads. Eller Double Dragon.

Verdens hidtil sværeste spil har netop haft premiere på internettet, og det slår de tre førnævnte sataner med flere længder. Det hedder 'Winnie the Pooh Home Run Derby' og har Peter Plys i hovedrollen i en baseballinteresseret udgave. Og hvis du troede Peter Plys var en sød bjørn med honning og alt muligt andet godt, så tro om igen: når det gælder baseball, forvandles han til en sadomasochistisk og dybt, dybt ond skabning.

Baseballspillet er udviklet af en ukendt japansk gruppe og kan spilles gratis i din browser. Det anbefales dog at sætte en god dag af til det, for spillet har krav om sindssygt skarpe reflekser og fuldstændig umenneskelig timing. Egentlig handler det kun om at lave homeruns med Peter Plys, men du skal ramme rigtigt ned til det, der virker som en tusindedel af et sekund, og det gør spillet umuligt.

Der er for os ingen tvivl om, at det bliver et kulthit på lige fod med Dark Souls.

Det er din tur på pladen, hvis du besøger spillets hjemmeside.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...