Eurogamer.dk

Stor julekø ved iOS- og Android-aktiveringsserveren

Gæt, hvor mange mio., der skulle aktivere en ny iPhone eller Galaxy juledag...

Hvis der lå en iPhone 5 eller en Galaxy under juletræet hos dig, er du bestemt ikke den eneste. Og hvis du oplevede problemer eller ventetid, da du skulle aktivere telefonen via internettet, er det heller ikke spor underligt.

Faktisk melder en ny rapport fra Flurry, at der 1. Juledag blev aktiveret ikke færre end 17,4 mio. nye iOS- og Android-enheder på de centrale medlemsservers.

Det repræsenterede en stigning på 332%, når man sammenligner med det gennemsnitlige antal daglige tilmeldinger i de første 20 dage af december måned. Herudover er det en brav stigning i forhold til samme periode i år 2011, hvor der 'kun' blev tilmeldt 6,8 mio. nye iOS- og Android-telefoner 1. Juledag.

Smartphones tegnede sig for 75% af alle aktiveringerne, mens tabletcomputeren tog den resterende fjerdedel. Her er der i øvrigt et interessant mønster, for Amazons Kindle Fire HD blev den tredjemest populære enhed efter iPad og iPad Mini.

Alle de nye disciple gjorde naturligvis deres for at prøve maskinerne af, og derfor blev der hentet 328 mio. programmer og spil ned i løbet af de pågældende 24 timer. Altså blev der i gennemsnit prøvet 19 applikationer af på hver enkelt tablet eller smartphone.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...