Eurogamer.dk

James Bond spil fjernet fra Steam og Activisions egen online butik

Har Activision dræbt James Bond?

Activisions James Bond spil er blevet fjernet fra Steam og fra deres egen online butik.

007 Legends, udviklet af Eurocom; James Bond 007: Blood stone, udviklet af Bizarre Creations og Quantum of Solace, udviklet af Treyarch er alle fjernet fra Steam (set af Neogamr.net).

En hurtig søgning på Activisions egen online butik afslører at de heller ikke findes der længere.

Activision sikrede sig licens til James Bond spillene i 2006 efter at have indgået en aftale med MGM og EON. De overtog dermed licensen fra EA som ikke længere var interesseret, og har den nu frem til 2014. Men nu ser det ud til at de har droppet James Bond serien på grund af skuffende salg.

Sidste års spil, 007 Legends fra 2012, blev kritiseret vidt og bredt, og var mildest talt en skuffelse, både for forbrugerne og for udviklerne. Det resulterede ligefrem i at Eurocom, udvikleren bag, måtte lukke ned.

"Jame Bond spillene giver enorm mulighed for global udvidelse for Activision, da det er en af de få computerspils licenser der er lige så populært herhjemme som det er internationalt," sagde den daværende præsident for Activision Publishing, Mike Griffith, i 2006.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...