Eurogamer.dk

Hackere angriber The War Z

Trak stikket på serverne for en kort bemærkning.

Kontroversen om zombiespillet The War Z, der først blev svinet godt og grundigt til på Steam, før Valve siden tog udgivelsen af til en revurdering, fortsætter nu med en helt anden problemstilling.

The War Z er tvunget i knæ af flere DDOS-angreb.

En gruppe hackere har henover de sidste dage smidt talrige DDOS-angreb efter spillet og ved flere lejligheder tvungets dets servere i knæ. DDOS-angreb er som så ikke hacking, men i stedet et koordineret bombardement af elektroniske forespørgsler, der sløver serverne ned til ukendeligt lave hastigheder.

Meddelelsen kommer fra spillets community manager, 'Kewk', der i forvejen har travlt med at gyde olie på vandene ovenpå den massive kritik, som The War Z har modtaget siden sin debut. Han skriver i en meddelelse, at firmaets servers først fik nulstillet deres DNS-adresser og siden blev tvunget i knæ af et regelret DDOS-angreb.

Nu arbejder holdet på at indbygge ekstra sikkerhed, så sandsynligheden for at et DDOS-angreb forhåbentligt mindskes. De kan dog ikke udtale sig om en konkret tidsplan, så indtil videre må man væbne sig med tålmodighed og forventning om talrige pauser, hvis man er blandt dem, der nåede at købe The War Z fra Steam.

The War Z er et overlevelsesbaseret zombiespil, der læner sig op ad tidens trend indenfor denne genre. Navnet og gameplayets lighed med et andet populært spil, DayZ, har dog affødt en del kritik, som ikke blev holdt tilbage, da spillet fik premiere på Steam. Her mente mange gamere, at der manglede mange lovede funktioner og indhold. Hammerpoint, der står bag The War Z, mente i stedet, at de udgav en foreløbig udgave, som ville blive bedre og udvidet over de følgende måneder.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...