Eurogamer.dk

Brugte Wii U konsoller har adgang til tidligere brugers spil

Købte spil bundet til konsol frem for bruger.

Spillere som køber en brugt Wii U konsol kan downloade alt hvad den tidliere bruger købte online, tyder det på ud fra en ny rapport.

Det er på trods af at gamle brugerkonti er blevet fjernet, og harddisken formatteret, ifølge NeoGAF. En bruger købte en brugte Wii U, og fandt ud af at han havde adgang til spillene Trine 2 og Nano Assualt Neo.

1

Download historik er forbundet til din konsol, ikke din bruger.

Den tilsyneladende grund er at licenser til spil man downloader er bundet til en bestemt Wii U konsol, ikke til en bestemt bruger. Dette hænger godt sammen med det faktum at alle brugere på én konsol har adgang til de samme spil, uanset hvem der købte det.

Ens brugerkonto (Nintendo Network ID) og spil købt online er bundet til een konsol. Den eneste måde man kan få sit ID med fra en konsol er at sende den ind til Nintendos kundeservice - og indtil videre er det kun det amerikanske Nintendo der har bekræftet at de kan gøre det.

Der er altså ikke så meget andet at gøre i øjeblikket end at lade sit købte indhold følge med hvis man sælger sin Wii U. Det er uheldigt for folk som senere kunne finde på at bytte deres konsol (da de formentligt ikke får flere penge for den grundet indholdet). Det er også et problem for Nintendo - de har ingen måde at forhindre salget af billige brugte konsoller som i forvejen har en masse spil.

Til gengæld er det godt nyt for enhver der vil købe en brugt Wii U. Der kan man være så heldig at få et par gratis spil med.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...