Eurogamer.dk

Microsoft køber teknologi til automatisering af hjemmet

Køber R2 Studios foran Apple og Google.

Microsoft har købt det lovende firma R2 Studios, som tidligere har arbejdet med media-streaming og automatisering af hjemmet som man ser det i Sci-fi film.

Aftalen skal sikre at R2 Studios' patenter bliver sat i brug under Microsofts Xbox afdeling, skriver Wall Street Journal.

Microsoft har ikke afsløret hvor meget de måtte give for R2, men eftersigende har både Google og Apple også budt ind på selskabet.

R2 Studios er mindre end 2 år gammelt og er ledet af Blake Krikorian, som står bag Tv-streaming tjenesten Slingbox. De har arbejdet på top-hemmelig teknologi til at få digitale medier på sit tv.

Derudover har de arbejdet på fremtidslignende automatisering af hjemmet, og har udgivet et program til Android som lader folk styre deres varme og lys fra telefonen.

Det kan tænkes at Microsoft har i sinde at bruge R2 Studios' teknologi i deres næste Xbox. Det forventes at Microsoft offentliggør mere information om deres næste konsol i løbet af den nærmeste fremtid, og at konsollen udkommer i slutningen af året.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...