Eurogamer.dk

Mere info om Tomb Raider Multiplayer

Kæmp til døden, men undgå fælderne.

Official Xbox Magazine har nu afsløret flere detaljer om Tomb Raiders multiplayer funktion.

Et medlem af Tomb Raider forum opsummerede informationen fra bladet.

Team Deathmatch kommer til at være en del af spillet. Der spiller man enten som en af Laras overlevende allierede eller som en af de fjendtlige indfødte i en bedst ud af 3 kamp, hvor man bytter side undervejs.

Udover det andet hold skal man også passe på ikke at dø til diverse fælder, og at man ikke blive knust under kollapsende bygninger.

En af de andre modes i spillet hedder Rescue. Her skal Laras overlevende samle forsyninger og levere dem til bestemte destination imens modstanderne prøver at dræbe så mange som muligt. Hvis man bliver skudt i denne mode dør man ikke med det samme, men ligger på jorden lidt og kan blive genoplivet. Modstandere kan så henrette en i mellemtiden.

Til sidst (i hvert fald indtil videre) nævnes der en Cry for Help mode. Hvad det præcis er vides ikke, men her er der fokus på opdagelse og indsamling frem for kamp.

I multiplayer er der et væld af karakterer at vælge imellem, som hver har deres fordele og ulemper. De har også forskellige våben, så man kan vælge den karakter der passer bedst til ens egen stil.

Erfaringspoint kan bruges til at forbedre ens karakterer og på at købe nye karakterer.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...