Eurogamer.dk

Jurassic Park lavet i Half-Life 2

Jurassic Life lader dig prøve kræfter med fortidens giganter.

En gruppe fans har påtaget sig opgaven at lave et Jurassic Park spil på Half-Life 2 spilmotoren.

Jurassic Life, som projektet kaldes, kommer til at tilføje nye fjender, AI, våben, animationer, modeller og teksturer til spillet. Ligesom i Jurassic Park filmene kommer nogle dinosaurer til at være klogere end andre (formentligt velociraptors), og ligge på lur for at angribe når man mindst venter det.

Ud fra den følgende trailer ser det ikke ud til at Jurassic Life bliver den helt store grafiske oplevelse, men det er ret så imponerende for et fan-lavet spil på Source Engine. Dens flotte gengivelse af Isla Nublar ser bedre ud en Telltales Jurassic Park spil fra sidste år.

I spillet er man sikkerhedseksperten Robert Muldoon, angiveligt inden han bliver spist af velociraptors. Ifølge udviklerne bliver Jurassic Life en sideløbende fortælling som inkluderer adskillige scener fra den originale film.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...