Eurogamer.dk

Remedy lokker: Stor nyhed i 2013

Max Payne-fædrene er på vej med noget nyt.

Finlands mest berømte spiludvikler, Remedy, arbejder på et nyt projekt, som vi vil få meget mere at vide om i løbet af år 2013. Sådan lyder holdets nytårsfortsæt, der er blevet udsendt på Facebook.

Faktisk peger rigtig meget på, at det nye spil får en klar forbindelse til Alan Wake-serien. Appetitvækkeren blev nemlig udsendt sammen med julens udsalgskampagne på netop Alan Wake, der kunne købes med 75% rabat på downloadtjenesten Steam.

I løbet af det forgangne år har Remedys ansatte også løftet sløret for mange hints, der mere eller mindre implicit hentyder til gyserspillet Alan Wake.

Hidtil har det ellers været mudret med udsigter til et Alan Wake 2, da det første spil ikke oplevede særlig store salgstal - i hvert fald ikke i første omgang. Med tiden er det dog gået ganske habilt, for der er i alt solgt to mio. eksemplarer af det første Alan Wake, når man lægger tallene for pc og Xbox 360 sammen.

For et par måneder siden lagde Remedy i øvrigt et jobopslag ud på internettet, hvor de søgte medarbejdere, der var parate til at arbejde med den næste generation af spillekonsoller. Om det er en hentydning til hvor Alan Wake 2 kan foregå, er selvfølgelig kun spekulation indtil videre.

I sommer udkom pc-udgaven af Alan Wake, og som så meget andet tog Eurogamer.dk et kig på udgivelsen. Læs vores anmeldelse lige her.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...