Eurogamer.dk

Der kom færre gode spil i 2012

Metacritic oplevede et fald i antallet af rigtig gode spil.

Det kneb med kvaliteten blandt år 2012's store spiludgivelser til pc og konsol. Hjemmesiden Metacritic, der indsamler karakterer fra de store spilsites og beregner vægtede gennemsnit af spiludgivelser på baggrund af dem, oplevede langt færre spil med et gennemsnit over 90/100 i år 2012 end år 2011.

Der skete tilmed et skred, for de mindre digitale spiludgivelser var dem, der høstede de største anerkendelser fra anmelderne.

I alt har Metacritic regnet sig frem til 18 2012-udgivelser til både pc, konsoller og håndholdte maskiner, der fik anmeldergennemsnit over 90. 14 af disse var konsolspil, så pc-gamerne har åbenbart kigget langt efter gode titler, hvis man alene dømmer ud fra anmeldernes smag.

Til sammenligning var der hele 32 'superspil' i år 2011, og her var næsten halvdelen pc-spil.

Og for interessens skyld, så var det bedst bedømte spil på MetaCritic den samlede udgivelse af gyserspillet The Walking Dead. Generelt var det et fedt år for småudgivelser til konsol og pc, for den kreative frihed smittede af og resulterede i flotte anmeldelser. Eksempelvis var de fire bedst scorende spil til Playstation 3 alle digitale udgivelser, nemlig Journey, Dyad, The Unfinished Swan og Retro/Grade.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...