Eurogamer.dk

CLG EU forlader CLG

Bedre tilbud fra anden side.

Counter Logic Gaming annoncerede i fredags på deres hjemmeside at deres Europæiske hold, CLG.EU, har valgt ikke at forny deres kontrakt med organisationen. CLG.EU er holdet som de to danskere Froggen og Wickd spiller for.

CLG.EU's kontrakt udløb i slutningen af december, og på trods af at CLG gjorde hvad de kunne de ikke konkurrere med tilbud fra andre organisationer.

"Det gør mig ondt at se CLG.EU forlade os, men jeg forstår deres position og den fantastiske tilbud de har fået", fortæller George "HotshotGG" Georgallidis, President for CLG. "I deres tid hos CLG har Snoopeh, Krepo, Yellowpete, Froggen og Wickd bevist at de er en af det mest konsekvente og formidable hold i League of Legends."

"Jeg er stolt af hvad de har opnået; taknemmelig for den værdi og ære de har bragt til CLG; taknemmelig for den tid vi har tilbragt sammen som holdkammerater og venner ved events, i Korea og i gaminghuset i Californien; og jeg er spændt på at se dem forsætte med at udvikle sig, ikke kun som spillere men også som mennesker. Held og lykke i sæson 3 og fremover!"

I løbet af deres tid hos organisationen har CLG.EU 10 gange fået placeringer i top 3, og har vunder DreamHack Summer 2012, Lone Star Clash 2 og Corsair Vengeance Cup. Derudover har de fået 2. plads i Azubu The Champions Summer 2012 og 3./4. plads i Riots sæson verdensmesterskab.

1

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...