Eurogamer.dk

Der var engang en virtuel jul

Der findes en verden langt, langt væk herfra hvor en doven alf er en død alf.

I en galakse langt borte, ja, uendelig langt fra det kaos, du lige om lidt sidder i, når gaverne skal pakkes op, ungerne skriger og juleanden ligger tungt i maven, er hundredtusindvis af gamere fra hele planeten samlet i deres virtuelle verdener.

Det er en verden af elektroner, der bliver til små lysende pixels, der bliver til billeder på en skærm; en verden af venner, der måske aldrig har mødt hinanden i virkeligheden, men som er ligeså virkelige, som din elskede svigermor er det for dig, som hun sidder der så sødt i sofaen.

Der er virtuelle verdener, det er kampspil, turneringer på liv og død.

Velkommen til fremtiden, eller måske en flig af den.

Ja, måske er det sådan, din datter engang med tiden vil fejre juleaften … Måske dropper hun fuldstændig at lave andesteg, ris a l'amande og rødkål. Måske gider barnet ikke gå rundt om juletræet. Måske bliver du som pensionist inviteret med til at fejre jul i Julemandens Månebase.

Vi har bare et råd til dig: husk dit headset.

--

3

I DOTA 2 er folk triste.

Så langt tilbage nogen husker, og det er både eet og to år, vi taler om her, har man aldrig rigtig fejret jul.

Man kalder højtiden for Frostivus.

Og som vinteren i år 2012 nærmede sig, glædede alle i DOTA sig til Frostivus. Men ak og ve, ak og ve. Frostivus er aflyst. En invasion af Greevils har plyndret butikkerne, ødelagt gaverne og spredt gamernes allermest elskede ting over hele skoven.

Hvem er skyld i dette kaos? Hvem har lagt alle de æg? Og hvem vil finde dem?

Svaret blæser ikke i vinden, for det gamernes egen skyld og som tak får de: The Greeviling. Se hvordan de forfærdelige Greevils fra DOTA 2 ødelægger julen:

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...