Eurogamer.dk

THQ's vraggods flyder i retning af Ubisoft

Måske skal wrestling og Warhammer fremover laves af Ubisoft.

Det igangværende konkurs for spiludgiveren THQ kan ende med, at udgiverens mange serier bliver overtaget af Ubisoft.

Det melder historien fra det britiske brancheblad, MCV, der har haft fat i kilder tæt på boopgørelsen.

THQ erklærede sig konkurs i onsdags og gennemgår i øjeblikket én proces, der skal gøre boet op og redde de enkelte kreditorers tilgodehavender. Endnu vides det ikke, om det vil medføre en genopstandelse for THQ i en reduceret form, eller om firmaet endegyldigt ophører med at eksistere.

I øjeblikket har THQ overladt sine aktiver til et investeringsfirma, Clearlake, der skal forsøge at afsætte dem til interesserede parter.

I den forbindelse forlyder det, at den franske megaudgiver, Ubisoft, har et godt øje til mange af THQ's aktiver. Blandt andet Warhammer 40K-serien, Saint's Row samt THQ's ret profitable WWE-wrestlingserie nævnes som varme emner for en overtagelse.

MCVs kilder fortæller således, at Ubisoft længe har haft samtaler med Clearlake Investsments om at overtage rettighederne til visse serier. Problemet er prisen, for Ubisoft satser benhårdt på at få aktiverne til en pris, der om nødvendigt kvæler THQ.

I de seneste år har Ubisoft offentligt ytret ambitioner om at blive den førende spiludgiver på markedet, og i den proces er en overtagelse af THQ et naturligt næste skridt. Det forlyder ikke, at EA eller Activision skulle være interesseret.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...