Eurogamer.dk

War Z er fjernet fra Steam

Valve undskylder og lover pengene tilbage.

En af år 2012's mest spektakulære gaminghistorier får nu en foreløbig slutning. Balladen om zombiespillet The War Z, der for mange vil stå tilbage som et skrækeksempel på dårlig kommunikation og dårlig salgsteknik, er endt med, at spillet er fjernet fra Steam med en officiel undskyldning fra Valve.

Som ansvarlig for Steam undskylder firmaet, at de gav Hammerpoint Interactive lov til at sende War Z ud på downloadtjenesten. De tilbyder at give spillerne pengene tilbage, hvis folk skulle bede om det.

Hammerpoint Interactive har siden kontroversens debut gjort meget lidt for at komme kritikken i møde, og derfor er det Valve, der tager stafetten og undskylder på hele udgivelsens vegne.

- Engang imellem sker der fejl, og det var en fejl at udsende War Z før spillet var klart. Vi undskylder for dette og har midlertidigt fjernet spillet fra Steam, mens vi samarbejder med udvikleren og bliver mere sikre på en ny version, skriver Valve i en officiel meddelelse.

Gamerne kan dog fortsat spille War Z, hvis de nåede at hente spillet inden det blev fjernet fra Steam-butikken. Hvis du ønsker dine penge tilbage, skal du blot lave en supportanmodning via Steam-hjemmesiden og vente på, at de går tilbage på din konto.

Kontroversen bag The War Z tog fart kort tid efter spillets debut. Meget af det materiale, som udviklerne havde lovet, var ikke til stede i udgaven. Hammerpoint Interactive, der stod bag spillet, kritiserede brugerne for at have misforstået budskabet og ville ikke give pengene tilbage. Læs om hele striden her.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...