Eurogamer.dk

Ubisoft hentyder til nyt Ghost Recon: Future Soldier

Det futuristiske skydespil får sandsynligvis en fortsættelse.

Det er pludselig blevet meget sandsynligt, at et af de næste spil i Ghost Recon-serien bliver en fortsættelse til Ghost Recon: Future Soldier fra i sommer.

Det kan man læse ud af et nyt billede, som Ubisofts hold i Kiev i Ukraine har lagt på sin officielle Facebook-side. Billedet af taget af en intern Powerpoint-præsentation, der meget tydeligt viser, at holdet skal arbejde med en anden del af Ubisoft om et spil ved navn 'GRFS: Next'. Det er allermest sandsynligt en fortsættelse til Ghost Recon: Future Soldier.

Det skal selvfølgelig understreges, at Ubisoft ikke har annonceret spillet eller bragt en kommentar til nyheden. Strengt taget er der derfor tale om spekulation, men ikke desto mindre er det ret velbegrundet spekulation.

Ubisoft Kiev har hidtil været et underordnet hold hos Ubisoft, der primært laver pc-versioner af konsolspil som Tom Clancy's HAWX og Assassin's Creed: Revelations.

Ghost Recon: Future Soldier var et futuristisk bud på Ghost Recon-serien, der ellers plejer at foregå under Den Kolde Krig og i alternative bud på Rusland efter murens fald. Spillet fik ros sin udmærkede historie og sit fokus på lækker teknologi hos fremtidens elitesoldater.

Du kan læse vores dom over Ghost Recon: Future Soldier i Eurogamer.dks artikel om spillet.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...