Eurogamer.dk

Zombiespillet War Z svines til på Steam

En stor del af det lovede indhold er ikke med i det færdige spil.

UPDATE: War Z fjernet fra Steam.

En større kontrovers udspiller sig netop nu på den digitale spiltjeneste Steam, hvor brugerne er meget utilfredse med lanceringen af zombiespillet The War Z. Anklagerne går på, at udviklerne bag spillet slet ikke lever op til de løfter og beskrivelser af spillets indhold, som man kunne læse i salgsbeskrivelsen op til spillets frigivelse.

Du kan se alle de kritiske indlæg på The War Z's brugerforum på Steam.

Først og fremmest er det spillets størrelse, der går brugerne på. I salgsteksten lød det oprindeligt, at der ville være mellem 100-400 kvadratkilometer terræn at boltre sig i, men i virkeligheden mener brugerne, at der knap nok er 100. Ligeledes skiltede The War Z med at understøtte op til 100 spillere på samme tid, men det kan efter sigende ikke lade sig gøre. Endelig viser et screenshot, at man kan køre bil. Det kan man ikke.

Kontroversen er led i en større uenighed mellem køberne og udvikleren Hammerpoint Interactive om hvilken forudsætninger, folk reelt har købt spillet under. Ifølge Hammerpoint er den aktuelle udgave en såkaldt 'Foundation Release'-kode, der ikke er færdigudviklet, men vil blive opdateret med fejlrettelser og nyt indhold over de kommende måneder. De anklager brugerne for at have læst og tolket beskrivelsen forkert, og de nægter at refundere køb fra brugere, der måtte bede om få pengene tilbage.

The War Z - Gameplay

Faktisk går en af udviklerne fra Hammerpoint så langt som til at sige, at kritikken primært kommer fra fanatiske fans af det konkurrende zombiespil DayZ.

Folkene bag selve Steam-tjenesten, Valve, har dog udtalt, at de vil se nærmere på sagen for eventuelle brud på den officielle Steam-politik.

Siden stridens begyndelse er salgsbeskrivelsen af The War Z blevet botaniseret, så der eksempelvis står, at spillet har over 100 kvadratkilometer terræn mod de hidtidige 100-400.

The War Z rider på tidens bølge af zombiespil og er et stort onlineunivers, hvor du og andre skal forsøge at overleve i en postapokalyptisk verden af blod, zombier og ødelæggelse.

Kommentarer (4)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...