Eurogamer.dk

Tyve stjæler 7.000 Wii-maskiner

Seattle flyder over med hælervarer.

En ret besynderligt lastbilkapring med gamer-relationer har netop fundet sted i den amerikanske storby Seattle. Her nøjedes en kriminel ring af tyve ikke med at røve en bank eller en juvelér som traditionerne ellers byder sig, men derimod en lastbil proppet med i alt 7.000 nye Wii U-konsoller.

Det melder den amerikanske nyhedstjeneste ABC.

Røveriet fandt sted om morgenen den 15. december, hvor tyvene brød ind i et varehus og fyldte to store lastbiler med talrige paller Wii U-enheder. Hvorvidt stedet manglede overvågning eller vagter vides ikke, men der gik 24 timer før en medarbejder studsede over, at alle de 7.000 maskiner pludselig var væk.

Den anslåede værdi af kuppet er 12 mio. danske kroner.

De lokale politimyndigheder forventer ikke at få alle maskinerne tilbage i ét og samme svuptag, men idet alle enhederne er mærket med stregkoder og unikke ID'er, kan de eksempelvis ikke sluttes til internettet uden at Nintendo får vished om hvor de befinder sig. Det kan gøre dem ganske svære at afsætte i noget som helst omfang af betydning.

Et tilsvarende kup fandt sted i slutningen af november, hvor alle Assassin's Creed 3-spil i Belgien, Holland og Luxembourg blev kapret.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...