Eurogamer.dk

Star Wars: The Old Republic udvider med Rise of the Hutt Cartel

En ny udvidelsepakke, der kommer til foråret. Se alt det nye!

Onlinerollespillet Star Wars: The Old Republic, der i øjeblikket vænner sig til den nye free-to-play-model, bliver i løbet af foråret endnu større i form af en ny udvidelsespakke.

Den hedder 'Rise of the Hutt Cartel' og udkommer udelukkende som en downloadudvidelse. Det bliver ikke muligt at købe den i butikkerne.

Hovedingrediensen i 'Rise of the Hutt Cartel' er et nyt level-cap, således at du kan udvikle dine figurer helt op til niveau 55. Derudover sætter BioWare en ny fortælling i værk, hvor du rejser til planeten Makeb for at kæmpe mod de berygtede Hutt-gangstere, som du sikkert husker fra Star Wars-filmene.

Valget er helt bevidst fra BioWares side, da spillets fans angiveligt har ønsket mere klassisk Star Wars fra den oprindelige trilogi.

Endnu er BioWare dog ikke parate til at afsløre konkrete nye tilføjelser i retning af våben, gear og missioner, men disse oplysninger følger efter sigende over de kommende måneder.

Prisen for 'Rise of the Hutt Cartel' afhænger af, om du er betalende abonnent på Star Wars: The Old Republic eller en af de nye free-to-play-brugere. Sidstnævnte skal af med 20 dollars for pakken, mens abonnenter kun skal betale 10.

Der er desuden syv dages tyvstart til alle, der forudbestiller pakken inden den 7. januar.

Star Wars: The Old Republic er i øjeblikket genstand for ret store omvæltninger, da den nye free-to-play-model, hvor det som udgangspunkt er gratis at spille onlinerollespillet, muligvis har fået en alt for hurtig implementering.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...