Eurogamer.dk

Monster Hunter 4 udkommer ikke til tiden

Capcoms meget roste serie må vente på sit fjerde kapitel.

Capcom har tænkt sig at tage den tid, det tager at skabe en endnu bedre udgivelse end sidste års Monster Hunter 3 Ultimate. Den japanske spiludvikler har udskudt sine udgivelsesplaner for fortsættelsen, Monster Hunter 4, så denne ikke udkommer til marts, men i stedet i løbet af sommeren.

Det skriver Capcom selv i en pressemeddelelse.

Årsagen er ganske entydig, for vi bliver beroliget med at der hverken er problemer med at få spillet op at køre eller at indfri ambitionerne. Det handler ene og alene om at polere spillet, så det får det rigtige niveau af kvalitet sammenlignet med 3'eren.

Monster Hunter 4 udkommer til den håndholdte 3DS og er næste skridt i den moderne Monster Hunter-serie, der begyndte til Wii med det ekstremt roste Monster Hunter Tri.

Siden dette spils premiere er Monster Hunter blevet en essentiel del af Capcoms portefølje, som smitter direkte af på firmaets indtægter. Forsinkelsen betyder faktisk, at Capcom må nedjustere sine forventninger til det økonomiske udbytte af 2013.

Serien er kendt som et rollespil med kraftige actionelementer, hvor du drager ud på missioner for at dræbe eller fange monstre. Udfordringsniveauet stiger efterhånden som du klarer spillets opgaver, og det har skabt grobund for nogle meget vanedannende og gennemarbejdede spil. Med Monster Hunter 4 planlægger Capcom dog at trække serien i en mere platformorienteret retning uden at skære betydeligt på det oprindelige koncept.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...