Eurogamer.dk

Januar udvalget i PS Plus

BioShock 2, Mortal Kombat m.m.

Januars gratis spil til PS Plus abonnenter er BioShock 2, Guardians of Middle-earth og Mortal Kombat, afslører Sony. De er tilgængelige fra den 2. januar.

Den 16. januar tilføjer Sony Jet Set Radio (Vita), og den 23. tilføjer de Pinball Arcade (Vita).

Ankomsten af nye spil betyder dog også at gamle spil skal ud. Derfor forsvinder Batman: Arkham City, Bulletstorm og Resident Evil 5. Desuden fjernes Mortal Kombat Vita og Knytt Underground.

Skulle man være interesseret kan man indtil den 9. januar købe et års abonnement til PS Plus med 25% rabat, altså til omkring 280 kr.

cosplay

De kom ikke med i den endelige udgave af spillet.

BioShock 2 kom frem i starten af 2010, som efterfølgeren til det populære spil fra 2007. Den fylder ventetiden ud indtil Irrational Games til marts udgiver det tredje spil i serien: BioShock Infinite, men det er nu et ganske udmærket spil.

Guardians of Middle-earth er, ifølge vores søstersite Eurogamer.net, et udmærket men lidt tyndt MOBA til konsol, som foregår i Tolkiens univers, med karakterer fra Ringenes Herre og Hobbitten.

Mortal Kombat er genfødslen af det klassiske kampspil, og har fået 8 ud af 10 i vores anmeldelse af det. Det er ca. 1½ år gammelt, og udvikleren bag, NetherRealm, er lige ved at være klar med deres nye kampspil Injustice: Gods Among Us, som foregår i DC universet.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...