Eurogamer.dk

Capcom: Resident Evil 6 er et flop

Firmaet må nedjustere grundet manglende zombieinteresse.

Den japanske spiludgiver Capcom må nedjustere sine forventninger til 2012 alene på grund af elendigt salg af zombiespillet Resident Evil 6. Forventningerne til spillet er ikke blevet indfriet, og det koster knap 40 mio. amerikanske dollars på bundlinjen i forhold til, hvad de oprindelige prognoser forventede af spillet og resten af firmaets portefølje.

Det skriver Capcom i sin seneste finansopgørelse.

I de første uger klarede Resident Evil 6 sig udmærket med stærke salgstal, men herefter klarede det sig dårligt og formåede aldrig at genvinde nogen god stime.

Fiaskoen betyder dog ikke decideret underskud for Capcom, der stadig forventer at tjene i størrelsesordnen 550 mio. danske kroner i 2012. Firmaet sælger spil og tilbehør for knap 6 mia. danske kroner.

Mark Elsberg fra Eurogamer.dk var heller ikke begejstret for spillet, da det udkom i oktober. Læs vores anmeldelse af spillet lige her.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...