Eurogamer.dk

Slutningen på Bioshock Infinite bliver "som intet, du har oplevet før"

"Jeg kan ikke fortælle dig hvorvidt folk kommer til at kunne lide den."

Slutningen af BioShock Infinite er en velvogtet hemmelighed, men ifølge designer Ken Levine bliver det værd ventetiden.

Han har fortalt til vores venner hos Outside Xbox at det bliver som intet andet spillerne har set før, og at han ikke er sikker på hvordan folk kommer til at reagere på det.

BioShock foregår i den svævende by Columbia, hvor privat detektiven Booker DeWitt skal redde Elizabeth, en kvinde med mystiske kræfter, fra The Songbird. I løbet af spillet henslynges Columbia til chaos, med diverse grupperinger der kæmper om magten, alt imens Booker og Elizabeth forsøger at undslipper diktatoren Zachary Hal Comstock.

"Plottet bliver mere og mere interessant i løbet af spillet," fortæller Levine. "Slutningen af spillet, jeg kan ikke fortælle dig hvorvidt folk kommer til at kunne lide den. Jeg kan dog fortælle at det er noget vi er enormt stolte af. Det er som intet du har oplevet før i computerspil. Det er unikt og meget bundet til den verden og de karakterer der er involveret."

Selv om de fleste kritikere roste BioShock 1, som udkom i 2007, er det generelt opfattet sådan at den sidste tredjedel af spillet er det dårligste. Levine fortæller at det har været vigtigt for Irrational at undgå en lignende situation med BioShock Infinite.

"Der opstod den situation at du havde en fantastisk karakter, og da han så forsvandt mistede historien sin fremdrift," sagde han. "Det er noget vi har tænkt meget over i dette spil."

Se mere om BioShock Infinite i det følgende interview med Ken Levine.

Kommentarer (3)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...