Eurogamer.dk

Snart kan du prøve Metal Gear Rising: Revengeance

Der går ikke lang tid, før en demo er klar til download.

Der kommer snart en smagsprøve på Konami og Platinum Games' actiontunge Metal Gear Rising: Revengeance til de europæiske gamere. En demo nøjagtigt svarende til den, der i nogen tid har været vedhæftet HD-udgivelsen af Zone of Enders, dukker op på Xbox Live og Playstation Network i løbet af januar måned. Hermed har brugerne knap en måned til at teste spillet inden den planlagte, europæiske udgivelse d. 22. februar.

Meddelelsen kommer fra Konamis egen mund.

Smagsprøven på Metal Gear Rising: Revengeance har været ude i Japan i en rum tid. Konami oplyser, at der kommer regionsopdeling på den, så vestlige gamere ikke kan rende ind i den japanske overmagt og få deres røv på god og gennemgribende komedie.

En afstikker fra Metal Gear Solid
Bag det nye Metal Gear Rising: Revengeance står Platinum Games, der tidligere har boltret sig i actiongenren med Bayonetta som et af de foreløbige højdepunkter.

Spillet er denne gang et spin-off af det klassiske Metal Gear Solid-univers, hvor du spiller som en af seriens markante bipersoner, Raiden. Der er langt mindre stealth og langt mere smash-en-up i denne fortolkning, hvilket også har delt vandene blandt seriens traditionelle fans. Handlingen foregår mellem Metal Gear Solid: Sons of Liberty og Metal Gear Solid: Guns of the Patriots.

I sommer tog Eurogamer.dk et smugkig på spillet, som du kan læse lige her.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...