Eurogamer.dk

Rockstar drømmer om at samle alle GTA-byer

Tag flyveren fra Vice City til Liberty City i ét og samme spil. Hvordan lyder det lige?

Ambitionerne er i forvejen skruet op for Grand Theft Auto 5, der ventes at indeholde en større spilverden end både Red Dead Redemption og GTA: San Andreas -- lagt sammen.

Men her slutter drømmene ikke for Rockstar.

Fra og med næste konsolgeneration vil udvikleren arbejde på at sammensmelte alle tidligere GTA-byer i én fremtidig udgivelse. På den måde vil ét GTA-spil indeholde både Vice City, Liberty City og Los Santos i det samme spil, hvor du så kan flyve fra én by til den næste på din vej til toppen af den kriminelle underverden.

Det forklarer Leslie Benzies, der er en af de ledende producere af hele Grand Theft Auto-serien. Interviewet er bragt af Digital Trends.

- På ét eller andet tidspunkt er vores mål at have én enorm verden med alle vores byer i. Du skal så kunne flyve mellem dine yndlingsområder. Især i denne kontekst er det meget spændende, at vi skal bygge Vice City op fra grunden med et nyt look, udtaler hun.

De foreløbige spekulationer blandt spilforhandlere lyder på, at Grand Theft Auto 5 udkommer til foråret til Xbox 360 og PS3, mens der stadig er usikkerhed om en pc-udgave trods gamernes ønske. Den største nyskabelse i GTA5 bliver, at spillet ikke kun har én, men hele tre vidt forskellige hovedpersoner.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...