Eurogamer.dk

Microsoft dropper bandlysningen af 18+ spil

Åbner dørene for spil som Mass Effect 3 og GTA 4.

Microsoft har endelig ophævet sin bandlysning af 18+ spil i Windows Store. Dermed er det muligt for spil som Dishonored, Mass Effect 3 og Assassin's Creed 3 at komme på markedet.

Tilbage i oktober annoncerede Microsoft at de ikke ville sælge PEGI 18 spil i deres Windows Store, men kort efter måtte de ud og fortælle at de havde ændret mening.

I et blog indlæg har Microsoft nu forklaret deres nye politik for spil til voksne.

"Windows har længe været den fortrukne platform for alle typer spil, og understøttelsen af PEGI 18 spil er endnu et skridt i den rigtige retning i en lang tradition," skrev Ted Dworking fra Windows Store.

"I det at vi lukker PEGI 18 spil in i Windows Store, forstærker vi 2 principper - fleksibilitet og selvsikkerhed - som er fundamentale for Windows Store. Vi forstår at folk forventer og værdsætter en god gaming oplevelse med Windows og at dette inkluderer PEGI 18 spil."

1

Se bare hvor glad han er for at han kan komme i Windows Store.

Kommende PEGI 18 spil til Windows Store inkluderer The Wither og Grand Theft Auto 4, fortæller Microsoft.

Microsofts tidligere beslutning om at bandlyse PEGI 18 spil skabte med ballade i sin tid, og har bland andet ført til at Gabe Newell, chef for Steam, har omtalt Windows 8 som en katastrofe.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...