Eurogamer.dk

Så hurtigt kan Mario gennemføres

Pres så meget gaming som overhovedet muligt ud af din sparsomme tid.

Og her gik vi og troede at Sonic var hurtig...

Her i juletiden kender vi vist alle til følelsen af at have vældigt travlt. Der er meget der skal nåes, og ikke nok tid at nå det i. Der skal købes gaver, der skal pyntes op, der er julefrokoster med familie og venner.

Hvordan skal man så finde tid til også at spille sine elskede spil?

Det er de næste par videoer gode bud på. Det er nemlig speedruns af nogle af de gode gamle spil.

Den første video tager os tilbage til det gode gamle Super Mario 64. Igennem en række besynderlige fejl i spillet får YouTube gameren MitJitsu Mario til at ligne at han har ADHD, og formår at gennemføre hele spillet på kun 5:47! Det lader sig gøre ved at han løber direkte til Bowser uden at have samlet nogen af stjernerne (som sagt, ved hjælp af fejl i spillet).

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...